ΑΔΕΛΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΡΕΑΤΟΣΕΙΣΑΓΩΓΕΣ :: ΕΜΠΟΡΙΟ :: ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
Εταιρία Συνεργάτες Προϊόντα Ανακοινώσεις Επικοινωνία
 
 
 
 
   
 
 


ΜιχάληςΗ ΑΔΕΛΜΑ Μ. Μακρογιαννέλης & ΣΙΑ Ε.Π.Ε "Επιχειρήσεις Κρέατος" ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση το 1991, έχει έδρα την Αθήνα (Παπαδοπούλου 22, Αγ. Ι. Ρέντης) και σήμερα αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους του κλάδου. Ιδιαίτερα δε τώρα με την απόκτηση εργαστηρίου τυποποίησης - συσκευασίας και παρασκευής παρασκευασμάτων με βάση το κρέας, και την δημιουργία μονάδας κάθετης εκμετάλλευσης, μας εμπιστεύονται πολλές μεγάλες επιχειρήσεις από το χώρο του έτοιμου φαγητού όπως αλλαντοβιομηχανίες, εταιρίες μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία και άλλες, για την πρωτοπορία, τη συνέπεια, το κύρος και την ποιότητα των προϊόντων και πάνω από όλα για τις άψογες υπηρεσίες που συμβαδίζουν πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.

Η ποιοτική αξιοπιστία των προϊόντων της ΑΔΕΛΜΑ καθώς και το γεγονός ότι η γκάμα τους συνεχώς διευρύνεται, δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις όχι μόνο για την σταθεροποίηση αλλά και την περαιτέρω βελτίωση της θέσης της ΑΔΕΛΜΑ στην αγορά τα επόμενα χρόνια. Η ΑΔΕΛΜΑ ξεκίνησε και διατηρεί σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα την εισαγωγή κρεάτων από τους μεγαλύτερους Πολωνικούς οίκους παραγωγής βοδινού και χοιρινού κρέατος και αλλαντικών. Οι Πολωνοί προμηθευτές της ΑΔΕΛΜΑ είναι πιστοποιημένοι από τους τοπικούς φορείς και την Ευρωπαϊκή Ένωση και όλα τα προϊόντα της εταιρίας υφίστανται μικροβιολογικές και χημικές διαδικασίες διατύπωσης προκειμένου να ελεγχθεί η συμφωνία τους με αυστηρά επίπεδα υγιεινής αλλά και τις προδιαγραφές των πελατών. Εκτός από τα Πολωνικά προϊόντα, η εταιρία προμηθεύεται εμπορεύματα και από χώρες της Ε.Ε, καθώς και από τη Νέα Ζηλανδία και Νότια Αμερική. Και αυτοί οι προμηθευτές είναι εγκεκριμένοι και πιστοποιημένοι από διάφορους τοπικούς και διεθνείς φορείς.

Η ΑΔΕΛΜΑ στηρίζει την πολιτική της στην αμοιβαιότητα του κέρδους. Με αυτόν τον τρόπο, στόχος της είναι να προσφέρει στον πελάτη το καλύτερο δυνατόν προϊόν στην καλύτερη τιμή. Ως ενίσχυση αυτής της πολιτικής, οι πελάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν μέσα από τις σελίδες του www.adelma.gr ευκαιρίες αγοράς προϊόντων, οι οποίες μας παρουσιάζονται και εν συνεχεία τις προσφέρουμε.

 

 

   Αρχική Σελίδα | Εταιρία| Συνεργάτες| Προϊόντα| Ανακοινώσεις | Επικοινωνία |

   © Copyright 2008, ΑΔΕΛΜΑ Μ. Μακρογιαννέλης & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. All Rights Reserved